Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liga Profesional: korábbi bajnokedző vette át az Estudiantest – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Estudiantes La Plata gárdája edzőváltást eszközölt…

Az új idényt mérsékelten kezdő Estudiantes La Plata vezetősége menesztette a vezetőedző posztjáról a tavaly decemberben kinevezett Abel Balbót, az egykori gólgyáros utódja pedig Eduardo Domínguez lett.

Az újonnan kinevezett 44 esztendős szakember eddigi legnagyobb sikerét a Colón kispadján érte el, mellyel megnyerték a 2021-es Copa de la Liga Profesionalt. Domínguez azt megelőzően korábban is volt a Santa Fé-iek edzője, valamint irányította az Huracánt és az uruguayi Nacionalt is. Legutóbbi állomása az Independiente volt, melynél tavaly januártól júliusig 29 mérkőzésen tevékenykedett, majd megköszönték a munkáját.

A Pincha a Liga Profesional 2023-as idényének első hat fordulója alatt szerzett öt pontjával a 28 csapatos mezőny 23. helyét foglalja el.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!