Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A korábbi sikeredző mentheti meg a MOL Fehérvárt – sajtóhír

A legutóbbi vereség után egyre kilátástalanabb helyzetbe került a hónapok óta hullámvölgyben lévő MOL Fehérvár csapata az NB I-ben…

A Nemzeti Sport Szerbiából úgy értesült, a MOL Fehérvár vezetői egyeztetéseket folytatnak a csapattal 2018-ban bajnoki címet nyerő, jelenleg klub nélküli szerb edző, Marko Nikolics mielőbbi visszatéréséről.

Miután a csapat a legutóbbi veresége után kieső helyre süllyedt, Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András a közösségi oldalán konkrétan kijelentette, hogy Nikolicsra vagy egy hozzá hasonló edzőre lenne szüksége a csapatnak.

A 43 éves szakember korábban 2017 és 2019 között dolgozott Fehérváron, és magyar bajnoki címhez, valamint Európa-liga-csoportkörhöz vezette a csapatot. Legutóbb a Lokomotiv Moszkva csapatánál tevékenykedett, ahonnan 2021 októberében távozott, azóta nincs munkája.

A hírek szerint Nikolics visszatérése már a Fehérvárról ősszel távozott sportigazgatónál, Sallói Istvánnál szóba került, legutóbb pedig februárban már szerb portálok is arról írtak, hogy megszületett az egyezség a szerb edző és a magyar klub között. Ami biztosnak tűnik, hogy a felek ismét felvették egymással a kapcsolatot.

A fehérváriak egyszer már váltottak edzőt az idényben, amikor Michael Boristól Huszti Szabolcs és Toldi Gábor párosa vette át az irányítást.