Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megegyezett új edzőjével a Fehérvár – sajtóhír

A MOL Fehérvár kedden menesztette edzőit, és egyelőre nem nevezte meg, hogy a továbbiakban ki fogja irányítani a csapatot…

A Nemzeti Sport Svédországból úgy értesült, Bartosz Grzelak szóban megállapodott a MOL Fehérvár vezetőségével és a következő éjszaka folyamán Magyarországra érkezik, hogy holnap délelőtt aláírja a fél plusz két évre szóló megállapodását a piros-kékeknél.

A lengyel származású 44 éves szakember Svédországban nőtt fel, 2012-től öt éven keresztül a svéd alacsonyabb osztályú Frej edzője volt, majd 2018-ban a svéd U21-es válogatott másodedzője lett. Grzelak 2020-ban az AIK Solna trénere lett, mellyel az első idényében a kilencedik helyen végzett, a következő szezonban csak rosszabb gólkülönbségükkel lettek ezüstérmesek a Svédországban, majd a 2022-es idény közben menesztették.

A csapat honlapjának tájékoztatása szerint az új edzőt később nevezik ki, addig a csapat edzéseit Késedi Gábor és Száraz Ádám vezetik.

A Fehérvár legutóbbi vereségével csak kieső helyen áll az NB I-ben, a következő fordulóban éppen az utolsó bennmaradó helyet elfoglaló Budapest Honvéd ellen léphet pályára.