Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európa-liga: “Képesek lehetünk továbbjutni az MU ellen!”

A sevillai ‘zöld-fehérek’ trénere, Manuel Pellegrini optimistának tűnt a Manchester United elleni Európa-liga nyolcaddöntő visszavágója előtt, még csapata három gólos hátránya ellenére is, mondván a Betis képes lehet megfordítani a párharcot.

(Photo by Richard Callis/Eurasia Sport Images/Getty Images)

 

Mint ismert, a Betis 4:1-re kikapott a párharc első, manchesteri felvonásán, ami után sokak szerint szinte lehetetlen helyzetbe is került a továbbjutást illetően- No nem Manuel Pellegrini vezetőedző szerint.

“Hiszek abban, hogy a futballban nincs lefutott találkozó, nincs olyan, hogy eldőlt párharc.” – fogalmazott sajtótájékoztatóján a 69 esztendős chilei szakember.

“Mindig más hazai pályán játszani, érezve a szurkolóink támogatását. Hiszek a játékosaimban, tudom, hogy nekik is nagy a hitük, a szívük, egységesek vagyunk. Az első perctől kezdte meg kell próbálnunk gólra törően játszani. Nyerni szeretnénk hazai pályán, ha ez sikerülne, meglátjuk mekkora lenne a különbség.” – folytatta Pellegrini, akit, mielőtt bárki megbélyegezne, azért elismerte, hogy a Manchester United, amely egy hatalmas klub, ‘közel áll a továbbjutáshoz, hiszen nagyon kényelmes helyzetben van, ami talán még szintén reményt adhat a számukra’.

“Manchesterben az 53. percig azt hiszem kiegyenlített találkozót játszottunk, aztán Antony szerzett egy zseniális gólt. Pár perccel később, viszont a szöglet után le is zárták a találkozót. Figyelnünk kell, hogy elkerüljük a hasonló fordulatokat.” – tette még hozzá a Betis trénere.

 

A Real Betis – Manchester United találkozót 18:45-től az RTL Három élőben közvetíti.