Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ügynöke elárulta, miért kap kevesebb lehetőséget Ádám Martin

A dél-koreai bajnokságban (K-League) légióskodó magyar válogatott támadó a megszokottnál kevesebb lehetőséghez jutott eddig az újonnan elrajtolt idényben…

A dél-koreai Ulszan Hyundaiban szereplő Ádám Martin ügynöke, Papp Gábor a Nemzeti Sportnak arról számolt be, hogy a csatár edzője,  Hong Mjung Bo az első meccs előtt, a tavalyi ezüstérmes Csonbuk elleni rangadót megelőzően beszélt a magyar válogatott játékossal, és elmondta, hogy csereként jobban fog tudni segíteni.

Ádám a két együttes tavalyi mérkőzésén két gólt lőtt a becserélését követően, amivel gyakorlatilag megnyerve a bajnokságot a csapatának. Mivel azonban most az Ulszan vezetett a mérkőzésen, csak a végén, az utolsó percben cserélték be. Korábban a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi ugyancsak arról beszélt, hogy a 28 éves magyar csatár csereként hasznosabb tud lenni a csapat számára.

“Az Ulszan a télen igazolt egy 32 éves dél-koreai csatárt (Min-kju Dzsót a Dzsedzsutól – a szerző), aki az előző idényben 15 gólt szerzett, és az első, valamint a harmadik és a negyedik fordulóban is ő kezdett Ádám Martin helyett, a legutóbbi két meccsen szerzett két gólt és adott egy gólpasszt. Mivel a csapatnak jól megy a játék, négy forduló alatt négyszer nyert, így az edzőnek nincs oka a kezdőcsapatban változtatásra, és a meccseken sem csatárt cserél először, vezetés birtokában, ezért Martin eddig a meccsek hajrában állhatott csak be. Ami nehezen érthető a számomra, hogy mi szüksége volt az Ulszannak egy újabb csatárra, amikor Martin első idénye remekül sikerült a klubnál” – mondta el a magyar csatár mellőzése kapcsán Papp Gábor, YUNiK Management ügyvezetője.

Ádám az idei szezonban négy mérkőzés alatt összesen 87 percet játszott, a legutóbbi két meccsen előbb hat, majd hét percre cserélték be.