Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaország: itt az újabb botrány a válogatott körül!?

Mint ismert, a francia válogatott korábbi csapatkapitányai, Hugo Lloris és ‘helyettese’ Raphael Varane a katari világbajnokságot követően mindketten bejelentették visszavonulásukat a nemzeti csapattól, így Didier Descahmps-nak új játékosnak kellett adnia a karszalagot.

Szinte azonnal nagy port kavart a francia szövetségi kapitány azon bejelentése, amely szerint a válogatott új csapatkapitánya Kylian Mbappé lesz.

A PSG 24 esztendős klasszisa a L’Equipe című vezető francia sportlap szerint a válogatott soron következő, Hollandia és Írország elleni találkozóin debütál is új szerepkörében, amelyet nem mindenki vesz/vett jó néven a Les Bleus háza táján.
A hírek szerint ugyanis a rutinos játékosok, korábbi világbajnokok közül Antoine Griezmann máris értetlenségét fejezte ki amiatt, hogy az ő neve még csak fel sem merült Deschamps-nál, pedig közel dupla annyi válogatottsága (117) van mint Mbappénak (…) Egyes drasztikus beszámolók szerint Griezmann olyannyira nem ért egyet a kapitány döntéséve, hogy már a válogatottól való visszavonuláson is elgondolkozott!

Nem egyszerű mostanság az élet a francia nemzeti csapat háza táján, hiszen alighogy talán elcsitulni látszik a Karim Benzema körül kialakult feszültség, kezdődik minden előröl csak most Griezmann körül?!