Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A külföldi ajánlatokról beszélt a magyar válogatott játékosának ügynöke

Az utóbbi időben a nemzetközi sajtóben egyre több híresztelés látott napvilágot a fiatal magyar hátvéd közelgő klubváltásával kapcsolatban…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A holland AZ Alkmaar magyar válogatott balhátvédje, Kerkez Milos piaci értéke a legutóbbi frissítés alkalmával 7 millióról 10 millió euróra emelkedett a Transfermarkt adatbázisában. Ezzel párhuzamosan a fiatal bekk iránt a nemzetközi érdeklődés is fokozódik, melyet Kaposi Dániel, a játékos ügynöke erősített meg a Sportálnak:

“Több országból is érkezett ajánlat topcsapattól, de az egyesület helyezésénél fontosabb, hogy milyen szerepet szánnak Milosnak. Fontos a lépcsőzetesség. Persze minél közelebb vagyunk az elithez, annál kisebbek ezek a lépcsőfokok, de fontos, hogy lépésről lépésre haladjunk.”

A magyar válogatottban a tavaly debütáló 19 éves balhátvéd 2022 januárban került a holland csapathoz. Kerkez az AZ színeiben az aktuális idényben 25 mérkőzésen két gólt szerzett a holland bajnokságban, míg az Ekl-ben minden szakaszt figyelembe véve két gólt és hat gólpasszt regisztrált 14 találkozó leforgása alatt.

A korábbi hírek szerint Spanyolországból az Atlético Madrid, a Sevilla és a Celta Vigo, Olaszországból a Lazio, Franciaországból az OGC Nice, Belgiumból pedig a Club Brugge is figyelemmel kíséri az egyre kapósabbá váló Kerkez fejlődését.