Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meghosszabbította tehetséges támadója szerződését a Puskás Akadémia – HIVATALOS

Az NB I-ben szereplő Puskás Akadémia megújította saját nevelésű tehetsége szerződését…

 

A Puskás Akadémia hivatalos oldalán keresztül számolt be róla, hogy 2026-ig megújította tehetséges támadója, Komáromi György szerződését.

A 21 éves támadó 2020 őszén 18 éves góllal debütált a felcsútiak első csapatának színeiben. Komáromi azóta megfordult kölcsönben az NB II-es Csákvárnál, azóta a hazai felnőttbajnokságokban mindezidáig nyolcvanhétszer lépett pályára, összesen 5145 játékpercet tudhat maga mögött, s ezalatt tizenötször talált be. Komáromi az NB I-et tekintve 57 mérkőzésen hat gólt szerzett a Puskás Akadémia színeiben.

“Az, hogy hosszú távon számol velem a klub, és tervei vannak velem, rendkívül jól esik. Ugyanolyan alázattal és szorgalommal dolgozom majd tovább, ahogy eddig tettem. Vannak álmaim, amelyek megvalósításához a Puskás Akadémia FC az egyik legfontosabb lépcsőfok. Gyakran mondják, különösen a kortársaim, hogy szívesen cserélnének velem, mert ilyen szemtelenül fiatalon ennyi élvonalbeli meccs és tapasztalat van már mögöttem. Úgy gondolom, hogy az eddig megszerzett tudással élnem kell, és jóra kell felhasználnom mindazt, amit az akadémiától kaptam. A csapat egyben van, mindenkivel jól kijövök, és azon vagyok, hogy akár a stáb szakembereitől, akár a rutinosabb társaktól minél többet tanuljak. Egy-egy szó vagy mozdulat – mindenkitől van mit a magamévá tenni, amit a jövőben mindenképpen kamatoztathatok” – mondta el Komáromi a szerződéshosszabbítást követően.