Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: Supka Attilát három meccs után lapátra tették – sajtóhír

Hazai sajtóinformációk szerint a magyar másodosztályban (Merkantil Bank Liga) szereplő Mosonmagyaróvár pár hét után elküldte közismert vezetőedzőjét…

A Nemzeti Sport információi szerint az NB II-es Mosonmagyaróvár kispadjáról elküldték a március végén kinevezett vezetőedzőt, Supka Attilát.

Az 60 éves szakember annak idején a Debrecennel 2005-ben és 2006-ban bajnoki címet szerzett, a Honvéddal 2007-ben Magyar Kupát nyert. Supka 2021 októberétől tavaly szeptemberig az NB I-es Mezőkövesd edzője volt, ám az aktuális szezonban nem igazán találta meg a számításait a klubnál, így hamar távoznia kellett posztjáról.

A Mosonmagyaróvár a 2022–2023-as idényt még Varga László irányításával kezdte meg, de szeptember közepén menesztették a szakembert az akkor 19. helyen álló együttestől. Helyét először ideiglenesen, aztán véglegesen Horváth Csaba vette át, akivel a csapat elindult felfelé, de márciusban neki is megköszönték a munkát Mosonmagyaróváron. A hónap végéig Király József szakmai igazgató készítette fel a csapatot, majd érkezett Supka. Irányításával a csapat három meccsen egyetlen pontot szerzett és visszacsúszott a 15. helyre.

Supka utódjáról Mosonmagyaróváron egyelőre nincs döntés, a csütörtöki edzést Király József szakmai igazgató irányította.