Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: egyre erősebb a holland-vonal – sajtóhír

A beszámolók szerint a londoniak vezetősége egyre inkább a holland-vonalat támogatja, követve ezzel némiképp a Manchester United és Erik ten Hag példáját is, így utóbbi honfitársa érkezhet a nyáron a Premier League-be.

Manchesterben általános megítélés, hogy jól sült el a holland mester kinevezése, aki nyomban hozzálátott a csapat újjáépítéséhez, jó útra terelve azt, ten Hag ráadásul már egy trófeát is nyert az MU élén.

A Tottenham-nél hasonló utat járnának be, és a csapatot a szezon végéig irányító Ryan Mason helyére holland szakember érkezhet. A hírek szerint szerint a Spurs vezetősége már meg is találta fő jelöltjét, mégpedig a holland Feyenoord együttesével a bajnokság (Eredivisie) megnyerésének a küszöbén álló, a csapatot az Európa-liga legjobb nyolc együttese közé is elvezető Arne Slot személyében.

Az ESPN úgy tudja, hogy a 44 esztendős trénert már több alkalommal is keresték a Tottenham képviselői, akivel előrehaladott, pozitív egyeztetéseket folytattak az esetleges közös jövő kapcsán – A szezon vége előtt azonban bármiféle bejelentést nehéz elképzelni.

Ahogyan arról már korábban Mi is beszámoltunk, Arne Slot nevét már nem először hallani a Spurs kapcsán.