Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Budafok: “Örök emlék marad a Magyar Kupa-szereplés”

A Zalaegerszeg hosszabbításban aratott 2-0-s győzelmet a Budafok ellen a MOL Magyar Kupa fináléjában…

 

A MOL Magyar Kupa döntőjét elveszítő Budafok vezetőedzője, Mátyus János értékelésében a versenykiírás sajátossága mellett sem ment el szó nélkül:

“Olyan nyolc-kilenc hónapon vagyunk túl a Magyar Kupa-sorozatban, hogy örök emlék marad. Percekre voltunk a tizenegyesektől. Az első félidőben több veszélyes lehetőségünk volt, feszes támadásokat vezettünk, a második félidőben már kiegyenlített volt a párharc. A hosszabbításban a Zalaegerszeg fölénk kerekedett. Zavaró a versenykiírás fonáksága, mert az ellenfélnél játszhattak légiósok, nálunk pedig, mivel az NB II-ben szerepelünk, nem.”

“Rengeteg üzenetet kaptunk az elmúlt napokban, és sokszor megkaptuk, hogy nyomás nélkül játszhatunk. Én viszont nem így gondolom. Bármennyire is alacsonyabban kvalifikált a csapatunk, nem akartam ezt hallani az öltözőben, nem akartam a játékosok előtt sem erről beszélni, mert minden meccsnek van tétje. Nem értetem egyet a kijelentésekkel, hogy eljövünk a Puskás Arénába és játszunk egy jót” – tette hozzá a tréner.

A Budafok másodosztályú csapatként jutott be a kupadöntőbe, azonban nem tudta megnyerni a finálét.