Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kecskemét: “Érvényesült, amit egész héten gyakoroltunk”

Az OTP Bank Liga szombati játéknapján a Kecskemét 2-0-s győzelmet aratott a Ferencváros ellen, ezzel az újonc a három mérkőzésen hét pontot gyűjtött a bajnok ellen az idei szezonban…

 

A Kecskemét vezetőedzője, Szabó István elégedetten értékelte csapata játékát a Ferencváros legyőzését követően:

“Egész héten nagyon készültünk erre a meccsre. Tudtuk, hogy telt ház lesz és azt is tudtuk, hogy az FTC motivációs szintje talán nem lesz olyan magas, mint a miénk. Gratulálok a Ferencvárosnak a bajnoki címhez, de ma végig a mi akaratunk érvényesült. A hét közben az egyik edzésen megsérült Szuhodovszki Soma, emiatt taktikailag változtatnunk kellett. A sok szurkoló és a tét miatt sem gondolom, hogy a játékosaimon nagy nyomás lett volna, inkább pozitív nyomásnak nevezném ezt. Ennek a lelki többletnek a srácok megfeleltek. Mindenki koncentráltan, fegyelmezetten és hatalmas szívvel játszott. Hiába a bajnokot vertük meg, ezért a győzelemért is ugyanúgy három pont jár. Matematikailag még nincs bebiztosítva a nemzetközi porondon való szereplésünk, az utolsó két fordulóban is összpontosítanunk kell.”

Újabb győzelmével a bravúros szezont futó KTE nagyon közel került a második hely megszerzéséhez és a nemzetközi kupaindulás kiharcolásához.