Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balul sült el a Fehérvár ingyenes jegyárusítása, leállították

Az NB I-es kiesés szélére sodródó MOL Fehérvár sorsdöntő meccset játszik szombaton, a klub pedig szeretné, ha minél többen szurkolnának a helyszínen az életéért küzdő csapatnak…

 

A MOL Fehérvár a hivatalos oldalán akciót hirdetett, mely értelmében a szurkolók ingyenes jegyeket válthatnak a C és a D szektorokba, melyek személyesen és online is lefoglalhatóak. A keddi nap folyamán  azonban elterjedt a hír, hogy rivális csapatok szurkolói szerzik meg az ingyenjegyeket, így később leállították az online értékesítést.

Ezt követően klub közleményben jelezte, hogy nem kértek Vidi klubkártyát a belépők kiváltásához, ezért valóban bárki hozzájuk férhetett.

“A hír 12:00 órakor jelent meg, az első órákban nem tapasztaltunk semmilyen rendkívüli jegyvásárlási rohamot, így az a megállapítás, hogy “villámgyorsan” fogytak el a jegyek, nem állja meg a helyét. Késő délután már valóban láthattunk olyan jeleket, amely alapján feltételezhetjük, hogy más csapatok szurkolói foglalták le a helyek egy részét” – jelzi a közlemény.

Az online jegyvásárlást a C, D és vendégszektorokban leállították, a Vidi-szurkolók számára további szektorokat nyitottak meg, ahová személyesen lehet ingyenjegyeket váltani.