Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Barcelonából hozna támadót Benzema mögé a Real Madrid! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid együttese szeretné leigazolni az Espanyol támadóját, Joselut.

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid gárdájának egyik fő célja a nyári átigazolási időszakban, hogy megfelelő helyettest találjanak Karim Benzema mögé a következő 1-2 szezonra, mivel a francia támadó ebben az idényben többször is bajlódott apróbb sérülésekkel. A hírek alapján erre a célra Joselut szemelték ki, aki karrierje kezdetén a Real Madrid Castillában is pallérozódott, mostanra pedig a La Liga egyik legjobb befejezőjévé vált, aki annak ellenére is igen szépen termeli a gólokat, hogy többnyire kiesés ellen küzdő csapatokban szerepelt. A most futó szezonban is ez a helyzet, Joselu már 15 gólnál jár a bajnokságban a kieső helyen álló Espanyol játékosaként, tehát bőven elmondható, hogy nem neki köszönhető a barcelonai csapat gyengélkedése. Az pedig szinte biztosra vehető, hogy amennyiben az Espanyol búcsúzik az élvonaltól, úgy Joselu távozni fog a csapattól, és minden bizonnyal a piaci ára alatti összegért is megszerezhető lesz. A hírek szerint maga a támadó sem zárkózna el a lehetőségtől, hiszen 33 évesen jó eséllyel ez lenne az utolsó esélye, hogy egy topcsapatban futballozzon.

Joselu ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzésen lépett pályára az Espanyol színeiben, amelyeken 16 gólig és 4 gólpasszig jutott. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 6 millió euróra teszi a transfermarkt.