Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák Balázs üzent az U17-es válogatott tagjainak

Sorsdöntő mérkőzésre készül a magyar U17-es válogatott a hazai rendezésű Európa-bajnokságon Írország ellen…

(Photo by Ben McShane – Sportsfile/UEFA via Getty Images)

Az U17-es Európa-bajnokság nagykövete, Dzsudzsák Balázs az elmúlt hétvégén szenvedett kézsérülése miatt nem lehet ott személyesen a magyar csapat utolsó csoportmérkőzésén, de a DVSC csapatkapitánya videóüzenetet intézett a játékosok felé:

“Szevasztok, srácok! Remélem, jól vagytok, és már teljes meccslázban égtek! Először is elnézést, hogy nem tudok most ott lenni személyesen. Legutóbb megígértem a mesternek, hogy bemegyek hozzátok, és személyesen is találkozunk. És minden pozitív energiát átadok nektek. De sajnos a hétvégi gólörömöm ezt nem teszi most lehetővé. Engedjétek meg, hogy kamerán keresztül is a legjobbakat kívánjam nektek. Higgyétek el, hogy meglehet a holnapi mérkőzés is, ha ugyanazt a csapatszellemet, csapategységet és küzdeni akarást nyújtjátok, mint amit az első mérkőzésen láttam tőletek. Ha azt a küzdeni akarást hozzátok, amit láttam tőletek a legutóbbi mérkőzésen, hogy még az utolsó percben is arra törekedtetek, hogy visszagyertek a meccsbe, akkor semmi probléma nem lehet a holnapi nap folyamán. Kívánom nektek, hogy minden pillanatát, minden percét élvezzétek! Legyetek egységesek, higgyetek magatokban, higgyetek a csapaterőben, valamint a szurkolótáborban! Nagyon-nagyon sokan szurkolunk nektek. Mutassatok nekem valamilyen új gólörömöt! Aztán a legközelebbi mérkőzésen személyesen is találkozunk. Hajrá, gyerekek! Hajrá, magyarok!”

A mieink két meccs után három ponttal állnak, a csoport utolsó mérkőzését ma este 20 órától vívja az írek ellen a Pancho Arénában, ami a továbbjutásról fog dönteni.