Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Mindhiába a bajnoki cím, a Bayern München két vezetőjét is elbocsátotta! – HIVATALOS

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy menesztette Oliver Kahn vezérigazgatót és Hasan Salihamidzic sportigazgatót…

Bár a Bayern München végül drámai körülmények között megnyerte a bajnokságot, viszont a klub ennek ellenére elbocsátotta Oliver Kahnt és Hasan Salihamidzicot. Kahn helyét Jan-Christian Dreesen veszi át a vezérigazgatói poszton, aki az elmúlt közel 10 évben a Bayern alelnöke volt, míg Salihamidzic utódját egyelőre nem jelentette be az együttes.

Oliver Kahn kapusként 1994-2008-ig erősítette a Bayern Münchent. A bajorok színeiben nyert többek között nyolc bajnoki címet, hat Német-kupát, továbbá egy Bajnokok Ligáját. Kahn 2020 és 2021 között az igazgatótanács tagja volt, majd vezérigazgatónak 2021 nyarától választották meg. 

Hasan Salihamidzic 1998-2007-ig volt a Bayern München meghatározó játékosa. A legendás bosnyák futballista hat bajnoki címet, négy Német-kupát, valamint egy Bajnokok Ligáját zsebelt be a német csapat tagjaként. Salihamidzic 2017 februárja és júliusa között a Bayern képviselője volt, majd ezt követően nevezték ki sportigazgatónak.