Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a Gladbach védője lesz a Dortmund első nyári szerzeménye! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese mindenben megállapodott a Borussia Mönchengladbachtól távozó védővel, Ramy Bensebainival.

(Photo by Joachim Bywaletz/DeFodi Images via Getty Images)

Az átigazolások kapcsán többnyire jól értesült Fabrizio Romano szerint Bensebaini esetében már szinte biztosra vehető, hogy hol folytatja a pályafutását. A hírek szerint ugyanis a 28 éves balhátvéd következő állomáshelye a Borussia Dortmund csapata lesz, amely már a személyes feltételeket illetően mindenben megállapodott a játékossal, Bensebaini pedig már az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon is átesett. Romano beszámolója alapján az algír védő szerződtetésének bejelentése már csak idő kérdése a sárga-feketék részéről, akik így egy rendkívül gólerős és rutinos védővel erősítik meg a keretüket. Bensebaininak mindenesetre nem kis örökséget kell átvennie, hiszen a minden bizonnyal távozó Raphael Guerreiro pótlása lesz a feladata.

Ramy Bensebaini 2019 nyarán igazolt a Mönchengladbach csapatához a Rennestől. A klub színeiben azóta 113 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 25 gólig és 8 gólpasszig jutott. Piaci értékét 20 millió euróra teszi a transfermarkt.