Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: a sportigazgató szerint legalább hat új játékos érkezik

A Ferencváros tegnap este a budapest MVM Dome-ban ünnepeltek a 34., sorozatbeli ötödik magyar bajnoki címét…

Az ünnepség alkalmával a Ferencváros elöljárói az M4 Sportnak nyilatkoztak a csapat közeljövőbeli terveiről, a nyári átigazolási időszak teendőiről:

“Az a baj, hogy a télen kölcsönbe hozott igazolások, nem váltották be igazán a reményeket. Azóta elkezdtünk nagyon komolyan dolgozni. Azt remélem, hogy a nyári igazolásaink már befogják. Szerintem vagy hat játékost kell hoznunk. Olyan játékosokat nézünk, akik nemzetközi szinten is versenyképesek, bajnok karakterek. Az igazolások száz százaléka sosem válik be. Ha hatvan százalékuk beválik az jó” – jegyezte meg a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor.

“A tervek szerint lehet picit több igazolás is lesz. Zajlanak a tárgyalások. Sőt akadnak, amelyek már lezárultak és megtörtént az aláírás. A bejelentések is hamarosan meg fognak történni” – szögezte le Hajnal Tamás sportigazgató.

“Két kulcsjátékos, a két motor kiesett a középpályáról Laidouni és Besic személyében. Nagyon fontos hogy ott legyen több alternatívánk. Több minőségi alternatívánk. Különböző típusokkal. Esetleg aki kicsit mélységibb, szervező játékos. Illetve olyan, aki egy az egy elleni játékban dinamikusan rá tud gyorsítani, területet tud nyerni. Természetesen megvannak a fejünkben az elképzelések, hogy milyen profilokat keresünk” – fogalmazott az egykori középpályás.

“Fontos, hogy az új játékosok olyan közegbe érkezzenek, amelyhez tudnak alkalmazkodni. Nem szabad elvárni, hogy egy új játékos azonnal megváltoztat mindent. Ennek a csapatnak, ennek a váznak, a szakmai stábnak meg kell azt a keretet teremtenie, amibe minél gyorsabban be kell illeszkedniük” – összegzett Hajnal.