Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool elutasította, hogy végleg eladja középpályását – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint bár sok lehetőséget nem kapott a szezonban, a Liverpool mégsem akar végleg megválni középpályásától, Fabio Carvalhótól.

 (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint a Liverpool elutasította a külföldről érkező végleges átigazolási ajánlatot Fabio Carvalhóért, viszont a játékos nyáron még kölcsönben elhagyhatja a klubot.

A 20 éves középpályás azóta, hogy tavaly nyáron 7,7 millió fontért érkezett a Fulhamtől, kevés játéklehetőséget kapott az első csapatban. November óta mindössze 11 percet játszott a Premier League-ben, így a klubnál fontolóra veszik, hogy egy kölcsön segítené-e a fejlődését.

Egy meg nem nevezett külföldi klub, amely a hírek szerint nem portugál, ajánlatot tett érte, a Liverpool azonban visszautasította, míg a Premier League klubjai máris érdeklődnek iránta, hogy a következő idényben ideiglenesen megszerezzék őt.

A klub egyelőre nem fontolgatja a végleges távozását, erről Jürgen Klopp is beszélt, és azt elmondta, hogy együtt érez Carvalho helyzetével.

“Lehetséges, hogy kölcsönbe megy, majd meglátjuk. Nem ez volt Fabio legjobb éve a pályafutása során, de talán a legfontosabb lehetett volna. Egyetlen játékos sem nyűgözött le jobban, mint Fabio. Ez így igaz. Ő egy nagyon tehetséges fiú, aki nagy álmokkal és nagy elvárásokkal érkezett ide. Az elején rendben volt, de a szezon későbbi részében már nem jött össze neki. A munkamorálja fantasztikus karriert fog neki biztosítani. Jó volt az edzéseken, és végül nem került be a csapatba.”

Carvalho akkor is a padon ült, amikor a Liverpool vasárnap a Southampton elleni 4-4-es döntetlennel zárta a szezont.