Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: a Bundesligából érkezhet új középhátvéd! – sajtóhír

Lapértesülések szerint az AS Roma az Eintracht Frankfurt játékosával, Evan Ndickával folytathatja tovább a nyári erősítések sorát.

Fabrizio Romano szerint a 23 esztendős kameruni-francia középhátvéd közel áll ahhoz, hogy szerződése lejártával, szabadon igazolható játékosként kerüljön az olasz fővárosba, hiszen úgy tűnik nem folytatja tovább pályafutását Frankfurtban.

A 2018 óta az Eintracht Frankfurtnál futballozó játékos komoly fejlődésen ment át az elmúlt időszakban. Ndicka az egyre komolyabb sikereket (lásd. Európa-liga siker) elérő, a Bundesliga élcsapatai közé is felemelkedő Eintracht alapembere lett, piaci értékét pedig már 32 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt (5,5 millió eurót fizetett a Frankfurt 2018-ban Ndicka játékjogáért nevelőegyesületének, a francia Auxerre-nek – a szerk.).

Romano szerint a rómaiak már keresték a játékost és ügynökét is, jelezvén nekik, hogy 5 éves szerződést kötnének a felnőtt szinten még válogatottságig nem jutó hátvédnek, akinek megszerzése – különösen ingyen – igen komoly fegyvertény lehetne az AS Roma számára.