Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az NB I-ben talált csapatot magának a Vasas távozója – HIVATALOS

Az NB I-es kiesése után nagy átalakuláson keresztül menő Vasas egyik távozója elkötelezte magát új, első osztályú csapatához…

 

A Paksi FC hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette a Vasastól távozó balhátvédet, Silye Eriket.

A 27 esztendős balhátvéd a Ferencvárosban nevelkedett, melytől kölcsönben a Soroksár és a Mezőkövesd csapatait erősítette, 2020 óta pedig az angyalföldi klub játékosa volt. Silye összesen 67 élvonalbeli meccsen és 15 kupatalálkozón lépett pályára eddig csapataiban.

“Mindenekelőtt fontosnak tartom megköszönni a Vasas szerződéshosszabbítási ajánlatát, de úgy éreztem, váltanom kell, környezetváltozásra van szükségem, és szerettem volna az első osztályban maradni. Paksra pedig nagyon pozitív érzésekkel jöttem, roppant szimpatikus, amit ennél a klubnál felépítettek. Mikor megtudtam, hogy a klubvezetés és a vezetőedző szeretne a soraiban tudni, szinte azonnal igent mondtam, mivel szeretnék az egyedülálló paksi filozófia részese lenni. Ami az öltözőt illeti, nagyon várom a közös munkát, sokak voltak már csapattársak vagy akár szobatársak is, egészen biztos, hamar beilleszkedem majd. Bognár György filozófiáját kimondottan kedvelem, pláne, hogy támadó jellegű szélső védő vagyok. Remélem, tudom majd kamatoztatni a legjobb képességeimet” – fogalmazott a három évre szóló kontraktusa aláírását követően a klubhonlapnak Silye.

“Mindenképpen egy gyors, jól cselező játékost kerestünk a baloldalra, Silye Erik személyében, úgy gondolom, ezt megtaláltuk. Kívánunk számára sikeres paksi pályafutást” – tette hozzá Haraszti Zsolt, a paksiak ügyvezetője.