Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem tart igényt kölcsönjátékosára az AC Milan! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese nem tart igényt kölcsönjátékosára, Aster Vranckxra.

(Photo by Giuseppe Cottini/AC Milan via Getty Images)

Aster Vranckx milánói szezonja jócskán elmaradt a várttól. A belga középpályás ugyanis csak marginális szerepet tudott betölteni Stefano Pioli csapatában. A 20 éves futballista a Bajnokok Ligája keretbe be se került, míg a bajnokságban 9, a kupában pedig egyetlen mérkőzésen kapott szerepet, akkor is mindössze 318 perc erejéig. Nem meglepő módon a Milan vezetősége a hírek szerint úgy döntött, hogy nem élnek opciós vásárlási jogukkal Vranckx esetében és inkább visszaküldik őt a Wolfsburghoz, minthogy kifizessenek érte 12 millió eurót. A beszámolók alapján viszont a középpályásnak a “Farkasoknál” sincs maradása, így a visszatérte után máris kereshet majd új klubot magának.

Vranckxon kívül a nemrég véget érő szezonban egyébként másik három belga játékos is tagja volt a Milan keretének, Divock Origi, Charles de Ketealere és Alexis Saelemaekers személyében, ám egyikük sem nyújtott olyan teljesítményt, hogy a vezetőség feltétlenül számítson rájuk a következő idényben is.