Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dibusz: “Ez hatalmas csalódás, óriási égés”

Miután a Ferencváros 3-0-s vereséggel búcsúzott a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában a feröeri KÍ Klaksvík ellen, többen nehezen találták a szavakat…

(Photo by Rene Nijhuis/BSR Agency/Getty Images)

A Ferencváros csapatkapitánya, Dibusz Dénes nehezen találta a szavakat a KÍ Klaksvík elleni kiesés után, de elismerte, hogy mekkora kudarc a kiesés, ill. hogy a két meccs alapján a jobb csapat jutott tovább:

“Rémálomban érezhettük magunkat az egész mérkőzésen. Nem találtunk fogást a feröeri csapaton egyik meccsen sem, a hibáinkat pedig megbüntették. Nehéz ilyenkor mit mondani. Ez hatalmas csalódás, óriási égés. Ez a vereség mindenkinek a felelőssége, oda kell állnunk a szurkolók és a klubvezetők elé. Mi voltunk a pályán, ez elfogadhatatlan. Azzal sem lehet jóvá tenni ezt a kiesést, ha bejutunk az Európa-konferencialiga csoportkörébe.”

“Ma gyermeteg hibákból kaptunk gólokat. A harmadikban én is vastagon benne voltam, de a mérkőzést látva nem számított semmit, mert nem jelentettünk veszélyt az ellenfél kapujára” – tette hozzá a válogatott kapus.

“Azt lehet mondani, hogy a két mérkőzés alapján a jobb csapat jutott tovább. Az első meccsen rá lehetett fogni a pályára, a műfűre, de most nem. Kifogásokat keresni kár, és nem is szabad” – vallotta be őszintén.

A magyar bajnok Ferencváros az Európa-konferencialiga selejtezőjének második fordulójában folytatja nemzetközi szereplését, ahol az ír Shamrock Rovers lesz az ellenfele.