Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fulham gólvágója elfogadta, a menedzsere elutasította a szaúdi megkeresést – sajtóhír

Szigetországi sajtóbeszámolók szerint az angol bajnokság (Premier League) előző idényében újoncként tizedik Fulham kulcsszereplőit is felkeresték a szaúdi klubok…

(Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Ben Jacobs információi szerint a Fulham menedzsere, Marco Silva elutasította a szaúdi Al-Ahli két évre 40 millió eurót garantáló ajánlatát, azonban Aleksandar Mitrovic beleegyezett abba, hogy a szaúdi Al-Hilalhoz szerződjön, és már értesítette is a londoniakat a távozási szándékáról.

A 46 éves portugál szakember két évvel ezelőtt vette át a csapat irányítáást, melyet a Championship bajnokaként feljuttatott az első osztályba, majd ott gond nélkül bent is tartott. Silva korábban a Hull City, a Watford és az Everton mestere volt a szigetországban, számtalan hazai csapat közt pedig a Sporting CP-t is irányította. A jövőjét továbbra is az angol fővárosban képzeli el a magas fizetést garantáló ajánlat ellenére.

A 28 esztendős szerb bombázó öt és fél szezon után hagyhatja el a Fulhamet. A 2017-2018-as idényt még a Newcastle Unitedtől kölcsönben töltötte a csapatnál, később végleg megszerezték őt. Mitrovic a Championship 2021-2022-es idényében 44 másodosztályú bajnokin 43 gólt szerzett, majd a Premier League elmúlt idényében 24 mérkőzésen 14 találatig jutott. Mindent egybevetve 205 pályára lépés alatt 111 gól került a neve mellé a Fulham játékosaként.