Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette, hol folytatja karrierjét a visszavonult Szalai Ádám

A magyar válogatott korábbi csapatkapitánya, Szalai Ádám bejelentette, hogy hol folytatja karrierjét visszavonulása után. 

(Photo by Robert Szaniszló/NurPhoto via Getty Images)

A visszavonulását júniusban bejelentő Szalai Ádám a magyar futballakadémiák munkáját összefogó és segítő képzési és szakmai tanácsadójaként dolgozik majd a magyar futball jövőjéért. Minderről Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár tett közzé bejegyzést a Facebookon.

“Az aktív pályafutásom után elsődleges cél volt, hogy a magyar utánpótlásnak segíthessek és együtt alkossunk. Nagyon szépen köszönöm és megtisztelő, hogy a csapat részese lehetek”

– jelentette ki a 35 éves Szalai Ádám.

“A Kiemelt Akadémiai Program a sportállamtitkárság számára rendkívül fontos. Éppen ezért a következő évtől számos újításra készülünk. Első lépésként a Labdarúgó Módszertani Központ kerül most közvetlenül a sportállamtitkársághoz, ennek vezetésére Liszkai Dezsőt kértük fel”

– fogalmazott hétfőn Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár a közösségi oldalára feltett videóban.

“Küldetésünk és hivatásunk az akadémiák felé: iránymutatás, segítségnyújtás, innováció, fejlesztés, képviselet határon innen és túl”

– jelentette ki Liszkai Dezső, a magyar futballakadémiák munkáját összefogó és segítő Labdarúgó Módszertani Központ új vezetője.