Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szaúd-Arábia: hatalmas összegért érkezett a korábbi Barca-játékos! – hivatalos

Az Al-Hilal együttese hivatalosan is bejelentette, hogy Rubén Neves, Kalidou Koulibaly és Szergej Milinkovics-Szavics után szerződtette Malcolm-ot is az orosz Zenit Szentpétervár együttesétől.

 

A 26 esztendős korábbi Barca-játékosért egészen elképesztő, 60 millió eurót fizetett ki a szaúdi klub, amellyel Malcom 2027 nyaráig szóló szerződést kötött.

A brazil támadó 2019 óta futballozott Oroszországba, ahol négyszer nyert bajnoki címet, szintén négy alkalommal Orosz Szuperkupát, valamit egyszer Orosz Kupát.

Érdekesség, hogy Malcom-ra igen sok pénzt költöttek már korábban is csapatai, hiszen 2016-ban 9,5 millió euróért szerződtette a francia Bordeaux, Brazíliából, nevelőegyesületétől, a Corinthians-tól; majd 41 millióért adta el három évvel később az FC Barcelonának. A barcelonai időszak a várakozásokkal ellentétben nem sikerült túl fényesre, mindössze 24 tétmérkőzés és egy szezon után katalánok 40 millió euróért engedték el a Zenithez – Arról nem is beszélve, hogy egy olyan brazil futballista játékjoga cserélt most gazdát 60 millió euróért, aki egyszer sem volt a válogatott tagja (…)