Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szaúd-Arábiában folytatja a Lazio húzóembere! – Hivatalos

Igaznak bizonyult a korábbi beszámolónk, miszerint Szaúd-Arábiában folytatja pályafutását az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio együttesének meghatározó figurája, Sergej Milinkovic-Savic.

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Az elmúlt napokban röppentek fel azok a pletykák, miszerint Sergej Milinkovic-Savic is Szaúd-Arábiában fogja folytatni a pályafutását. A szerb középpályást ugyan az Interrel és a Juventussal is összeboronálták, de a szaúdiak megkeresése tűnt a befutónak, miután az ajánlatuk éves szinten több mint hatszorosát tette ki a Lazios fizetésének. A pletykák aztán a ma esti órákban hivatalos formát öltöttek, az Al-Hilal gárdája ugyanis bejelentette a szerb játékos szerződtetését. Milinkovic-Savicért 40 millió eurót fizetett a klub, miután a 28 éves játékosnak már csak egy év volt hátra a szerződéséből.

Sergej Milinkovic-Savic összesen 8 szezont húzott le a Lazio csapatánál, ez idő alatt 341 mérkőzésen 69 gólig és 59 gólpasszig jutott, valamint 3 kupát nyert a csapattal. Új állomáshelyén 3+1 éves szerződést írt alá, éves szinten pedig 20 millió eurót fog keresni.

A szerb középpályás az Al-Hilal harmadik komoly nyári szerzeménye Rúben Neves és Kalidou Koulibaly után.