Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “Szoboszlai remek teljesítményt nyújtott”

Sérülése után a Liverpool legutóbbi felkészülési mérkőzésén ismét lehetőséghez jutott a csapat magyar játékosa…

(Photo by Suhaimi Abdullah/NurPhoto via Getty Images)

A Liverpool vasárnap 4-0-ra győzött a Leicester City elleni, Szingapúrban rendezett felkészülési mérkőzésen. A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik bokasérülése után 35 perc játéklehetőséget kapott a második félidőben.

A beszámolók egybehangzóan dicsérték a magyar középpályás teljesítményét, aki aktívan és veszélyesen futballozott. A “vörösök” menedzsere, Jürgen Klopp is elégedett volt honfitársunk játékával:

“Még sokat kell dolgoznunk, sok lehetőségünk van a középpályán, a játékosoknak bizonyítaniuk kell. Ami egyértelműen tetszett, hogy három gólt szereztünk az első félidőben, a másodikban pedig Gakpo, Szoboszlai, Díaz és Doak remek teljesítményt nyújtott. Korai lenne még arról beszélni, hogy kik lesznek az alap kezdőcsapat tagjai, de Elliott és Szoboszlai is esélyes lehet. Mindketten bizonyították, hogy miért, mindketten megmutatták, hogy pontosan mire van szükségünk azon a poszton, emiatt még semmi nem dőlt el. Még nem tudom pontosan, hogy milyen felállásban fogunk játszani a Chelsea ellen a rajton, még két felkészülési meccs hátra van. Mindenkire szükség lesz a szezonban.”

A jövő hétvégi PL-rajt előtt a Liverpool még a Bayern München és a Darmstadt ellen fog felkészülési mérkőzést játszani.