Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: szerződést hosszabbított a Crystal Palace kulcsembere! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Crystal Palace együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított kulcsjátékosával, Michael Olisével.

(Photo by Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images)

Egész nyáron kérdéses volt, hogy hol folytatja pályafutását a Crystal Palace sztárja, Michael Olise. A 21 éves szélső iránt ugyanis több sztárcsapat is érdeklődött a Manchester City és a Chelsea személyében. Olise korábbi, 2026 nyaráig érvényes szerződésében ugyanis szerepelt egy 35 millió fontos kivásárlási ár, amit mindkét klub kész lett volna kifizetni. A Palace azonban a mai nap folyamán hivatalos oldalán bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk sztárjukkal, aki egy új, 4 évre szóló megállapodást írt alá a csapattal, a kontraktusából pedig kikerült a kivásárlási záradék, amivel a londoni klub elkerülte, hogy Wilfried Zaha után egy újabb sztárját elveszítse ezen a nyáron.

Michael Olise 2021 nyarán igazolt a Crystal Palacehoz, akik 9,3 millió eurót fizettek érte a Reading csapatának. A klub színeiben azóta 71 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6 gólig és 19 gólpasszig jutott. Piaci értékét 38 millió euróra teszi a transfermarkt.