Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: spanyol tehetség lesz a következő nyári érkező! – képpel

Sajtóértesülések szerint az olasz bajnok Napoli együttese nyeri a Gabri Veiga szerződtetéséért folyó versenyfutást.

A még mindig csak 21 esztendős Celta-nevelésű középpályás a La Liga elmúlt szezonjának egyik legjobbja volt, technikás és gólerős játékával (36 bajnokin 11 gól és 4 gólpassz) számos európai élcsapat figyelmét felkeltette.

Fabrizio Romano szerint a kérők közül a Napoli érhetett el áttörést Veiga szerződtetését illetően, miután 30 millió euróban további 6 millió euró bónusszal kiegészítve megállapodtak a Celtával.

Az olasz bajnok egybehangzó beszámolók szerint a személyes feltételekről is megállapodott a játékossal, így a transzfer létrejöttéhez már már csak a hivatalos papírok véglegesítésére valamint a nápolyi orvosi vizsgálatra van szükség.

Gabri Veiga a Napoli negyedik nyári érkezője lesz a brazil középhátvéd Natan, a Bari fiatal olasz kapusa Elia Caprile, valamint a francia Reims-től érkező svéd-amerikai középpályás Jens Cajuste megszerzése után. Az említett játékosok mellett az olasz bajnok a nyári transzferidényben véglegesítette Giacomo Raspadori (26 millió euró) valamint Giovanni Simeone (12 millió euró) kölcsönszerződését is.