Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: érkezik az új kapus! – képpel

A Manuel Nauer elhúzódó felépülése miatt a nyári átigazolási időszak eleje óta új kapust is kereső bajorok úgy tűnik, végre véghez visznek egy átigazolást kapusfronton (…)

(…) Mint arról mi is beszámolunk már, a Bayern-nél több jelölt neve is szerepelt abban a bizonyos kalapban. Egyikőjükkel, Kepa Arrizabalagával már meg is egyeztek, amikor a spanyol hálóőr végül a Real Madridot választotta, így a müncheniek folytathatták a keresést.

Fabrizio Romano szerint még a héten bejelenti új kapusát a Bayern, mégpedig a Maccabi Tel Aviv izraeli válogatott hálóőrének, Daniel Peretz-nek a személyében.

A német állampolgársággal is rendelkező, ám karrierje egészét eddig Izraelben töltő (a Maccabi mellett egy évet kölcsönben a Beitar Tel Avivnál – a szerk.) a 23 esztendős kapusért, Romano szerint 5 millió eurót fizetnek a bajorok, akik öt évre szóló szerződésben egyeztek meg a játékossal.

Daniel Peretz érkezése azok után válhat hivatalossá, hogy a kapus a Maccabi színeiben még pályára lép csütörtök este az Európa-konferencialiga selejtezőkörének utolsó fordulójában, a szlovén Celje elleni párharc első, izraeli találkozóján – Ezt követően utazik majd Münchenbe.