Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új irányítót igazolt az Újpest – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően az Újpest szerződtette a Zalaegerszeg csapatkapitányát…

 

Az Újpest hivatalos honlapján erősítette meg, hogy több éves szerződést kötött a Zalaegerszegtől érkező Tajti Mátyással.

A 25 esztendős középpályás annak idején a Ferencváros és a Puskás Akadémia utánpótlásában pallérozódott, majd a Barcelona akadémiáján is nagy reménységnek számított. Tajti 2018-ban a Diósgyőrhöz tért haza, majd a lengyel Zaglebie Lubin csapatában futballzoztt, innen került a zalaiakhoz 2020-ban. Az elmúlt három évben minden sorozatot figyelembe véve 88 mérkőzésen lépett pályára, fontos tagja volt az elmúlt kiírásban Magyar Kupa-győzelmet ünnepelő csapatnak.

“Szeretném megköszönni mindenkinek az elmúlt három évet. Köszönöm a klubnak és az össes eddigi edzőnek és stábtagnak, akikkel eddig együtt dolgoztam, hálás vagyok nekik, hiszen sokat segítettek a karriermben és sokat tudtam fejlődni a kezeik alatt. Köszönöm a ZTE-nél dolgozóknak, akik segítették a munkánkat, illetve a csapatnak is. Nagyon jó társaságban dolgozhattam évek óta, nagyon szerettem velük lenni és velük játszani, hiányozni fognak. Természetesen köszönet illeti a szurkolókat is, akik biztattak minket az elmúlt években. Nyilván mindenkinek az életében eljön az a pont, amikor több szempontból is egy új lépést kell tennie előre, így a pályafutásomat és a családomat tekintve ezt a döntést láttam helyesnek”  – nyilatkozta Tajti a ZTE hivatalos oldalának.

Az irányító az elmúlt években rendszeres szereplője volt az utánpótlás válogatottaknak, az elmúlt szezonban nyújtott magabiztos szereplésével pedig egyre nagyobb eséllyel pályázhat Marco Rossi meghívójára.

Mindeközben az Újpest sérülésekkel bajlódó francia középpályása, Yohan Croizet várhatóan Zalaegerszegen folytatja pályafutását.