Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal csatárával erősítene a Chelsea az átigazolási időszak hajrájában – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol-labdarúgóbajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea a városi rivális Arsenal csapatából szemelte ki az új támadóját.

(Photo by Neal Simpson/Sportsphoto/Allstar via Getty Images)

Az angol Daily Mail információi szerint az Arsenal visszautasította a Chelsea közeledését Emile Smith Rowe-ért, mivel az Ágyúsok nem hajlandóak eladni az angol válogatott játékost a londoni riválisnak.

Mauricio Pochettino, a Chelsea menedzsere, még a pénteki átigazolási időszak zárása előtt szeretné egy támadóval bővíteni a keretét, és Smith Rowe is azok között a nevek között van, akik után a Kékek érdeklődtek. A Chelsea közeledését azonban az Arsenal rövidre zárta, és közölte londoni riválisával, hogy nem akarja eladni angol játékost egy olyan csapatnak, amely közvetlen vetélytársa. A hírek szerint azonban egy jóval a piaci érték feletti ajánlattal próbálják eladásra buzdítani az Arsenalt a pénteki határidő előtt.

A dolgok jelenlegi állása szerint azonban minimális esély van arra, hogy ez az üzlet létrejöjjön, pedig egyes források szerint a Chelsea hajlandónak mutatkozott arra, hogy játékosokat is bevonjon az Arsenallal kötendő üzletbe.

Smith Rowe hosszú távú jövője nem világos az Arsenalnél, miután sérülések és az első csapatban való szereplés hiánya kísérte végig az elmúlt egy évét. A 23 éves játékos még egyetlen percet sem játszott a Premier League-ben az Ágyúsok színeiben ebben az idényben. A nyár elején a West Ham is érdeklődött iránta, de a támadó még további érdeklődőkre számíthat az átigazolási időszak utolsó napjaiban.