Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: “Benji, az Inter szurkoló érkezik!”! – képpel

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Benjamin Pavard a Bayern Münchentől az olasz Inter együtteséhez szerződik. A világbajnok francia játékos stílusosan jelentette be milánói érkezését.

 

Pavard ugyanis, mint az a fentebb is látható ‘X’-posztjából kiderült, még kedd este repülőre szállt, hogy Milánóba utazzon.

“Benji, az Inter szurkoló érkezik” – írta posztja mellé a 27 esztendős kiválóság, aki négy év, 163 tétmérkőzés és megannyi trófea (Bajnokok Ligája győzelem; Európai Szuperkupa-siker; klubvilágbajnoki cím; 4 német bajnoki cím; 1 Német Kupa-győzelem; 2 Német Szuperkupa-siker – a szerk.) után szerződik, mint már nem először hangoztatta, egyik legkedveltebb csapatához, az Interhez.

Pavard érkezését hivatalosan még nem jelentette be a milánói klub, ám minden bizonnyal minderre a  kötelező orvosi vizsgálatok, valamint a szerződés aláírását követően hamarosan sor kerül.

A Bayern-es korszaka előtt a Lille majd a VFB Stuttgart együtteseinél is futballozó Pavard az Inter következő nagy nyári igazolása a korább müncheni csapattárs, Yann Sommer; Marcus Thuram; Yann Bisseck; Davide Frattesi; Marko Arnautovic; Juan Cuadrado; valamint a visszatérő Alexis Sánchez és Francesco Acerbi párosa után.