Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Régi ismerős tért vissza az Interhez – HIVATALOS

A sikeres tárgyalásokat követően az Inter egy év után visszaszerezte korábbi játékosát…

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

Az Inter a szombati napon erősítette meg, hogy az Olympique Marseille-től egyetlen szezon után távozó Alexis Sánchez egyéves szerződést kötött a csapattal.

A 34 éves chilei szélső annak idején 2006-ban az Udinese hívására szerződött Európába, 2011 és 2014 között pedig a Barcelona játékosa volt. Ezt követően a szigetországba szerződött, az Arsenal együttesénél eltöltött négy esztendőt követően került 2018-ban a Manchester Unitedbe, ám a két év alatt többet volt sérült, mint egészséges, mindössze 32 PL-meccsen jutott szóhoz. A “vörös ördögöktől” először kölcsönben került az Interhez, akik 2020-ban véglegesítették őt. Sánchez három szezon alatt 109 meccsen 20 gólig jutott a milánói csapat színeiben.

Tavaly nyáron hagyta el a Nerazzurrit, amikor közös megegyezéssel felbontották a szerződését és az OM-hez szerződött. Sánchez a dél-francia csapat színeiben 44 mérkőzés alatt 18-szor volt eredményes az elmúlt idényben, azonban egy év után július 1-jével onnan is távozott és jelenleg klub nélküli.

Éppen nemrégiben erősítették meg, hogy az Inter létszámfeletti argentin csatára, Joaquin Correa Sánchez előző csapatához, a Marseille-hez került kölcsönben.