Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: távozik a párizsiak újabb korszakos alakja! – képpel

Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint Marco Verratti rövidesen hivatalosan is elhagyja a Paris Saint-Germain együttesét, és aláír új csapatához.

A PSG-nél létszámfelettivé váló 30 esztendős olasz középpályás kapcsán már hetek óta lehetett hallani, hogy elhagyja majd a francia fővárost, és az arab világban folytathatja pályafutását.

Az 55-szörös olasz válogatott játékos érkezését minden arra utaló jel szerint rövidesen végre bejelenti új csapata, a katari Al-Arabi.
A hírek szerint Verratti mindenben megegyezett a személyes feltételeket illetően a katari szerződéséről, így már csak az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon kell átesnie leendő csapatánál.

Fabrizio Romano és számos már forrás szerint a PSG igen jól jár majd a korábbi kulcsember eladásával, akiért 45-50 millió euró körüli összeget fizethetnek a katariak.

Marco Verratti joggal mondható, hogy korszakos alakja volt a Paris Saint-Germainnek, ahová 2012 nyarán érkezett nevelőegyesületétől, az olasz Pescarától. Verratti Párizsban 416 tétmérkőzésen lépett pályára, 11 gólt és 61 gólpasszt jegyezve. A párizsi időszak alatt 9 bajnoki címet, 9 Francia Szuperkupát, 6 Francia Kupát valamint 6 Francia Ligakupát nyert a csapattal.