Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meg kellett műteni, decemberben térhet vissza a Ferencváros játékosa

A Ferencvároshoz nyáron visszatérő korosztályos válogatott labdarúgó a szeptemberi műtétje után lábadozik…

Az elmúlt másfél idényt a DAC-nál töltő Szánthó Regő a nyáron tért vissza a Ferencvároshoz, azonban az M4 Sportnak elárulta, tavasz óta bajlódott egy sérüléssel, amelyet azonban egy ideig nem sikerült diagnosztizálni. Finnországban állapították meg néhány hónapja, hogy kétoldali sportsérve van, amelyet meg kellett operálni.

“Szeptember 12-én műtöttek, azóta jól halad a felépülésem, egy kisebb gyulladás keletkezett a sebemnél, de azt is tudtuk orvosolni. Lassan visszetérek a konditerembe, ott elkezdhetem a munkát, az orvosok szerint várhatóan november végén, decemberben térhetek vissza a pályára” – árulta el a középpályás.

Az utánpótlás-válogatott labdarúgó a Ferencváros első csapatánál kerettag, szerződése jövő nyáron jár le, egyelőre nem tudja, mit hoz a jövő.

“Bízom benne, hogy kapok addig játéklehetőséget, de legfőképpen abban bízom, hogy egészséges leszek és ha nem itt, akkor máshol pályára tudok minél hamarabb lépni” – jegyezte meg.

“Úgy éreztem, hogy eőbb fel kell építenem magam és utána megtenni a következő lépést. Igaz, hogy az egy hosszabb folyamat, biztosabb lett volna, ha akkor váltok, mert van egy klubom, amellyel hosszabb szerződésem van, de úgy éreztem tisztességesnek, ha előbb felépülök és utána váltok” – fogalmazott Szántó Regő, aki kérdésre válaszolva elárulta, annak is örülne, ha felépülése után akár csak egyetlen alkalommal pályára léphetne a Ferencvárosban, de jobban szeretné, ha valahol folyamatos játéklehetőséget kapna és újra fel tudná építeni magát.