Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl: kérdéses a Fradi gólvágójának játéka a Genk ellen

A Ferencváros csütörtökön a Genk ellen lép pályára az Európa-konferencialigában, azonban kétséges, hogy pályára léphet-e a csapat egyik legjobbja , Varga Barnabás. 

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Ferencváros a hétvégén a Diósgyőr ellen idegenben 2-1-es győzelmet ért el, amellyel át is vette a vezetést az OTP Bank Liga tabelláján. A mérkőzésen azonban egy szabálytalanság után sérülés miatt le kellett cserélni Varga Barabást, így kérdéses a játéka a Genk elleni Európa-konferencialiga-mérkőzésen.

A Fradi edzője, Dejan Sztankovics is megerősítette ezt a mérkőzés után, mert egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyire súlyos a sérülése.

Varga Barnabás nagyon sok energiát beleadott, főleg az Eb-selejtezők során. Emlékszem, amikor még magam is a válogatottban játszottam, sosem volt megállás. Ugyanez igaz másokra is, benne van a sérülés ebben. Bízom benne, hogy nem komoly Barnabás sérülése és mielőbb visszatérhet közénk, de természetesen vannak cserejátékosaink is. Szerencsére nagyon sok játékosunk van, de egyikük sem véletlenül szerepel a Ferencvárosban, valamennyiüknek megvan a kvalitása hozzá, hogy egy ilyen nagy csapatban játszhassanak

– válaszolta Sztankovics a fradi.hu-nak.

A Fradi csütörtökön a belga Genk otthonába látogat az Ekl-ben, majd a hétvégén az Újpestet fogadja a Groupama Arénában.