Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2024: a montenegrói szövetségi kapitány is Szoboszlait dicsérte

A magyar válogatott 3-1-es győzelmet aratott Montenegró ellen az utolsó Európa-bajnoki selejtezőjén…

A montenegrói válogatott szövetségi kapitánya, Miodrag Radulovics elégedett volt csapata teljesítményével és pozitív hangvételben nyilatkozott a magyar csapatról, illetve első sorban annak csapatkapitányáról:

“Jó mérkőzés volt, kiváló közönség előtt. Láthatták, hogy győzelemre játszottunk, de hamar kijött, hogy nem vagyunk frissek. Ennek ellenére betaláltunk, majd sikerült távol tartani a kapunktól a magyar válogatottat. A második félidőben azonban a kapuscserénk után jött Szoboszlai Dominik, és megfordította a meccset. Ezért kerül ennyibe, ezért emlegetik a legnagyobb nevek között… csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla.”

“Arról most nem szeretnék beszélni, mi lesz a posztommal így, hogy nem jutottunk ki. Én erre a három évre nagyon büszke vagyok, ezt elmondhatom. Magas mércét állítottam fel, a kijutásra mentünk, ez nem jött össze. Nehezen fogadjuk el a vereségeket, főleg mert többször is jobbak voltunk, mint ahogy azt az eredmény mutatta. Azt azért hozzátenném, hogy szerintem a Puskás Arénában nagyon rég játszott úgy csapat, mint a mienk” – tette hozzá a montenegrói kapitány.

Ezzel a győzelemmel a magyar válogatott csoportelsőként zárta Eb-selejtezőcsoportját és veretlenül fejezte be a 2023-as esztendőt.