Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már januárban a Chelsea-hez igazolhat a Napoli támadója – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint már januárban elhagyhatja az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napolit Victor Osimhen.

 (Photo by Cesare Purini/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Az angol The Telepgraph értesülései szerint Chelsea elsődleges célpontjává tenné Victor Osimhent januárban, a hírek szerint pedig a csatár nyitott arra, hogy Londonba tegye át a székhelyét.

A Chelsea menedzsere, Mauricio Pochettino szeretne egy középcsatárt a csapatába a következő átigazolási időszakban, és Osimhen a listájuk élén áll a Serie A-ban töltött három szezonja után, ahol segített a Napolinak a Scudetto megnyerésében.

A 24 éves nigériai válogatott játékos ára várhatóan jóval 100 millió font felett lesz, amivel meg is döntheti a Premier League rekordját, a Chelsea által Enzo Fernandezért fizetett 106,8 millió fontot. Ez viszont megnehezítheti a januári üzletet, de Pochettino hosszú távon szeretné betölteni ezt a pozíciót.

Osimhen és a Napoli kapcsolata ebben a szezonban már próbára volt téve: képviselői jogi lépésekkel fenyegetőztek egy, a klub hivatalos TikTok-fiókján közzétett videó miatt, amely saját játékosukat gúnyolta. Olasz források szerint a Chelsea lenne az a klub, amelyet a játékos fontolóra venne, amennyiben eligazolna a nápolyi csapatból.