Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl: a Fiorentina ellen kezdőként lép pályára a sérüléséből visszatérő Ferencváros-csatár

A sérülése után vasárnap visszatért Varga Barnabás kezdőként kap lehetőséget a Ferencváros labdarúgócsapatában, amely csütörtökön az olasz Fiorentinával találkozik a Konferencia-liga hatodik, utolsó fordulójában.

(Photo By Harry Murphy/Sportsfile via Getty Images)

A magyar válogatott középcsatára csereként bő húsz percet játszott a paksi bajnoki rangadón, most azonban már a kezdőbe jelölte őt Dejan Stankovic vezetőedző. A sérülésektől tizedelt magyar bajnok kezdőjében a szélekről Marquinhosnak és Katona Bálintnak kell majd segítenie a visszatérő támadót, de a középpályán Kristoffer Zachariassen is támadó szellemű labdarúgó, írja az MTI.

A Ferencváros-Fiorentina mérkőzés a portugál Luis Godinho sípjelére 18.45-kor kezdődik a Groupama Arénában. A magyar bajnok győzelemmel csoportelsőként a nyolcaddöntőben folytathatja a szereplését, döntetlennel pedig februárban játszania kell a 16 közé jutásért. Ha viszont kikap, akkor – a csoport másik meccse eredményének függvényében – akár ki is eshet.

A Ferencváros kezdőcsapata:
Dibusz – Makreckis, Cissé, Aaneba, Civic – Abu Fani, Esiti – Katona, Zachariassen, Marquinhos – Varga B. Vezetőedző: Dejan Sztankovics.

A Fiorentina kezdőcsapata:
Christensen – Kayode, Milenkovics, Ranieri, Parisi – Mandragora, Maxime Lopez, Barák – N. González, Beltrán Brekalo. Vezetőedző: Vincenzo Italiano.