Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német Kupa: elhalasztották a Saarbrücken és a Mönchengladbach negyeddöntőjét! – Hivatalos

Nem ma válik teljessé a Német Kupa elődöntős mezőnye, miután a heves esőzések miatt elhalasztották a harmadosztályú Saarbrücken és az élvonalbeli Borussia Mönchengladbach negyeddöntőjét.

A Mainz és az Union Berlin ma bepótolt bajnokiján is voltak már erős jelei a heves esőzéseknek, ám ez a Saarbrücken pályájára még hatványozottabban igaznak bizonyult. A harmadosztályú csapat az eredeti tervek szerint ma játszotta volna le a Német Kupában a Borussia Mönchengladbach elleni negyeddöntőjét, ám az időjárás közbeszólt. A folyamatos esőzés miatt ugyanis Florian Badstübner játékvezető a bemelegítés után úgy döntött, hogy a Ludwigsparkstadion gyepszőnyege nem alkalmas arra, hogy azon futballmérkőzést rendezzenek. Korábban ugyan a Saarbrücken alkalmazottai megpróbálták lombfúvók segítségével eltakarítani a vizet a pályáról, ám nem jártak eredménnyel.

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) egyelőre csak a mérkőzés elhalasztásáról adott ki hivatalos közleményt. Arról, hogy pontosan mikor pótolják be ezt az összecsapást a későbbiekben fognak tájékoztatást adni.

A negyeddöntők eredményei:

01.30. Kedd:
St. Pauli (II.) – F. Düsseldorf (II.) 2-2 b.u.: 3-4

01.31. Szerda:
Hertha Berlin (II.) – Kaiserslautern (II.) 1-3

02.06. Kedd:
Bayer Leverkusen – VfB Stuttgart 3-2

02.07. Szerda:
20:45 Saarbrücken (III.) – B. Mönchengladbach – ELHALASZTVA