Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: a nyáron érkezik a rutinos csatár! – képpel

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, az olasz bajnoki listavezető Inter együttese a nyáron az FC Porto csatárával, Mehdi Taremivel erősítene. Mostanra egyre valószínűbbnek tűnik az iráni játékos klubváltása.

 

A 31 esztendős iráni kiválóság Milánóba történő szerződését ugyan még nem kommentálták a felek, akiket jó szokásához hűen ezúttal is “megelőzött” Fabrizio Romano. Az olasz transzfer-guru beszámolója szerint ugyanis a 82-szeres iráni válogatott játékos klubváltása szinte készpénznek is vehető.

Romano úgy értesült, hogy Taremi szabadon igazolható játékosként írja majd alá 2026-ig szóló milánói szerződését, amely egy éves hosszabbítási opcióval is felruházza majd az Inter együttesét.

A gólerős csatárral állítólag az Inter már az új év eleje óta egyességre jutott, így már valóban csak a hivatalos bejelentés várat magára a két klub részéről – Nem lenne meglepő, ha mindez csak a szezon végeztével történne meg.

A hazájában az Iranjavan, a Shahin Bushehr vagy a Persepolis együtteseiben futballozó; Eupápa a katari Al-Gharafa érintésével csupán 2019 nyarán szerződő (Rio Ave) Taremi egy évvel később lett az FC Porto kulcsfigurája: 171 eddigi portói fellépésén 86 gólt és 53 gólpasszt jegyzett, ami igazán impozáns mutatónak mondható.