Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meglepetés! Kinevezték a Diósgyőr új edzőjét – HIVATALOS

A korábbi várakozásokkal ellentétben mégsem Máté Csaba lett a Diósgyőri VTK új edzője, hanem egy szerb szakember kinevezése mellett döntöttek…

 

A Diósgyőri VTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy a szerb Vladimir Radenkovicsot nevezték ki a csapat új vezetőedzőjének, aki korábban Tomiszlav Szivics segédedzőjeként már tevékenykedett a miskolciaknál.

A 46 éves szerb szakember 2013 és 2015 között dolgozott a borsodiaknál Szivics stábjában, később Ivan Vukomanovics mellett a Slovan Bratislavánál és a ciprusi Apollon Limasszolnál, Mladen Krsztaljics mellett a Maccabi Tel Avivnál, míg Dejan Sztankovics mellett a Crvena zvezdánál dolgozott asszisztesként. Radenkovics emellett 2021-ben 17 mérkőzés erejéig a szerb élvonalbeli Radnicski csapatát is irányította már vezetőedzőként.

“Büszke vagyok arra, hogy egy új szerepben, immár vezetőedzőként térek vissza a DVTK-hoz. Egy kicsit úgy érzem, hogy nem is tudom eldönteni, ugyanabba a klubba tértem-e vissza, mint amelyiket 2015-ben elhagytam, mert nem győzöm kapkodni a fejem, olyan fejlődésen ment keresztül a klub és az infrastruktúra. Magamban viszont ugyanazt a szenvedélyt érzem, mint korábban. Emlékszem, meccsnapon már a belvárosban tapintható volt, hogy történik valami izgalmas. A DVTK ilyen háttérrel és a hatalmas és szenvedélyes szurkolótáborral kiemelkedik a többi klub közül, és örülök, hogy ismét a részese lehetek” – mondta el a visszatérő tréner.