Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: a Diósgyőrhöz adta kölcsön támadóját a Fehérvár – HIVATALOS

A csatárt kereső Diósgyőri VTK a magyar átigazolási piac zárása napján kölcsönvette a Fehérvár kevés lehetőséghez jutó magyar támadójának játékjogát…

 

A Diósgyőri VTK hivatalos honlapján erősítette meg, hogy az idény második felére kölcsönvette a Fehérvár támadója, Szabó Levente játékjogát.

A 24 éves támadó a Sárszentmiklós és a fehérvári Főnix Gold utánpótlásában nevelkedett. Szabó 16 évesen Olaszországba került, ahol az Atalanta és a Genoa korosztályos együtteseinél fordult meg, majd 2019-ben a Fehérvárhoz tért haza. Az elmúlt években jobbára kiegészítő szereplő volt az első csapatnál, menet közben többször kölcsön adták őt, így megfordult Budaörsön, Budafokon és Kecskeméten is. Az aktuális bajnoki idényben 16 mérkőzésen négy találatot és két előkészítést szorgoskodott össze, azonban a több játéklehetőség érdekében a fehérváriak hajlandóak voltak újból kölcsönben megválni tőle.

“Örömmel jöttem Diósgyőrbe, ebbe a nagyon nagy múltú klubba, amelyik komoly szurkolótáborral rendelkezik. Igyekszem eleget tenni az elvárásoknak, és szeretném jó játékkal, gólokkal segíteni a csapatot, hogy minél szebb helyezést érjen el a bajnokságban és a kupában. Többször játszottam már ebben a nagyszerű hangulatú stadionban, a Budafok színeiben büntetőt is értékesítettem. Bízom benne, több gól is követi, aminek a diósgyőri szurkolók is örülni fognak” – mondta el a játékos a klubváltásáról.