Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlo Ancelotti: “Luka Modric kezében van a döntés a jövőjét illetően!”

Újabb győzelmet tudhat a neve mellett a Real Madrid a Sevilla elleni rangadót követően, ezúttal Luka Modric remek teljesítménye volt a fő téma a mérkőzést követően interjú folyamán…

(Photo by Mateo Villalba/Getty Images)

Luka Modric őrületes bombája volt a győztes találat a vasárnapi játéknap folyamán a Real Madrid – Sevilla találkozón, így nem csoda, hogy az újságírók folyamatosan a horvát veterán jövőjéről faggatták a madridiak olasz szakemberét. Carlo Ancelotti pedig nem titkolja, hogy a klub tárt karokkal várja a horvát középpályás szerződéshosszabbítását.

“Luka Modric ismét gyönyörű gólt szerzett, és megmutatta, hogy nagyon nehéz őt a kispadon hagyni, hiszen a mai teljesítménye mellett az edzőpályán is példát mutat a többi fiatal számára. A jövőjét illetően ő fog dönteni a sorsáról, nekünk pedig el kell fogadnunk azt. Érthető, hogy nem tetszik neki, amikor padoznia kell, sokan úgy vélik, hogy vége a karrierjének, de ő ezt nem mutatja ki. Nem úgy néz ki, mint egy 39 éves játékos. Az egyetlen indoka ami a visszavonulása mellett szólhat az maximum az életkora.”

– fejtette ki Ancelotti, aki szemmel láthatóan inkább a horvát középpályás maradását preferálná a következi szezon folyamán is.