Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jürgen Klopp: “Doku megmozdulását a pálya bármely másik részén befújták volna…”

Hatalmas lehetőségtől fosztották meg a Liverpoolt a Manchester City elleni rangadó hajrájában,  Jürgen Klopp szerint a bírók csak kifogásokat kerestek, hogy ne legyen befújva az eset…

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Hihetetlen izgalmakkal zárult le a Liverpool – Manchester City találkozó a Premier League 28. fordulójában, hiszen a két csapat 1-1-es állásnál is folyamatosan a másik kapuját támadta, azonban a vörösök lehetnek azok, akik jobban szomorkodhatnak, hiszen a 90+8. percben Doku egy egyértelmű szabálytalanságot vétett Mac Alisterrel szemben a vendégek tizenhatosán belül, így a hazaiak jobbal várták a büntetőt, amely eldöntheti a mérkőzést a javukra.

A VAR azonban úgy ítélte, hogy a dolog nem ért büntetőt, így Jürgen Klopp a mérkőzés után fakadt ki a sajtó számára:

“Doku szabálytalansága a pálya bármely másik részén be lett volna fújva egy sárga lappal honorálva. Ez egy kristálytiszta büntető mindenki számára, aki egy kicsit is ért a futballhoz ezen a világon. A bírók csak mentegetőznek az eset után, hogy miért nem fújták be a szabálytalanságot…”

– fejtette ki a Liverpool menedzsere, miután könnyen lehet, hogy ez az eset befolyásolta a bajnoki cím sorsát az angol élvonalban.