Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megkapta büntetését a magyar válogatott középpályása – HIVATALOS

Az Union Berlin 2-0-s vereséget szenvedett a VfB Stuttgart ellen a német bajnokság (Bundesliga) péntek esti mérkőzésén, miközben a csapat magyar válogatott játékosát kiállították…

(Photo by Tom Weller/picture alliance via Getty Images)

A német labdarúgó-szövetség úgy döntött, hogy az Union Berlin legutóbbi bajnoki mérkőzésén kiállított magyar válogatott játékost, Schäfer András két mérkőzésre szóló eltiltással sújtja. A fővárosi csapat elfogadta a büntetést, nem nyújt be fellebbezést annak mérséklése érdekében.

Mint ismeretes, a magyar középpályást azok után állították ki azonnal piros lappal, hogy egy elkésett belépő alkalmával térden talpalta ellenfelét. Schäfer mozdulatában ugyan aligha lehetett szándékosságot felfedezni, a sérülésveszélyes szituáció miatt a következő két meccset kénytelen lesz kihagyni.

A hosszú kihagyása után a csapatába az elmúlt hetekben visszatérő 24 éves magyar középpályás a Bundesliga aktuális szezonjában 13 mérkőzésen lépett pályára, a legutóbbi három meccsen újra kezdőként lépett pályára, most azonban ismét kimarad.