Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fegyelmi okokból kikerült a Ferencváros légiósa a keretből

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott vasárnap a Puskás Akadémia ellen, és váratlan módon nem lépett pályára a csapat szerb támadója…

Már vasárnap sok kérdőjel övezte, hogy a Ferencváros alapemberének számító szerb csatár, Aleksandar Pesics miért nem lépett pályára a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen. Akkor Dejan Sztankovics vezetőedző a meccs utáni sajtótájékoztatón diplomatikusan csak annyit mondott:

“Csak azokról a játékosokról kívánok beszélni, akik játszottak, vagy a kispadon voltak…”

A csakfoci.hu információi szerint fegyelmi vétség állhat a háttérben, úgy tudják, Pesicsnek a Fradi csapatkapitányával, Dibusz Dénessel volt nézeteltérése és már korábban is adódtak vele problémák, ezért került ki a keretből. Az üggyel kapcsolatban megkeresték a Ferencvárost, a klub pedig az alábbi választ adta a lapnak:

“Aleksandar Pesic fegyelmi vétséget követett el, ezért határozatlan időre kikerült a keretből. Mindig a Ferencváros érdekei a legfontosabbak, azokat egyetlen játékos személyes érdekei sem írhatják felül” – reagálták a zöld-fehérek.

A 31 esztendős támadó tavaly nyáron a Crvena zvezdától szerződött a kilencedik kerületiekhez, azóta 29 mérkőzésen 12 gólt és 6 asszisztot jegyzett minden sorozatot figyelembe véve.