Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gyász: elhunyt a Fiorentina igazgatója

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz bajnokság (Serie A) 29. fordulójában vasárnap elmaradt az Atalanta-Fiorentina mérkőzés a vendégek igazgatójának hirtelen rosszulléte miatt…

 

A Fiorentina a kedd délutáni órákban megerősítette, hogy sajnálatos módon a múlt vasárnap szívrohamot szenvedett igazgatója, Joe Barone a kórházban elhunyt.

Az olasz sajtó beszámolói szerint az amerikai származású igazgató néhány játékos társaságában kezdte rosszul érezni magát, akik ugyancsak megijedtek, így a milánói San Raffaele kórházba szállították őt mentőautóval, ezért a csapat vasárnapi mérkőzését elhalasztották. Baronét kórházba szállították és az intenzív osztályon kezelték, vasárnap életmentő műtéten esett át, állapota kritikus volt, és sajnos hiába remélték a felépülését, már nem tudták megmenteni az életét.

Barone Szicíliában született, ám Brooklynban nőtt fel. Szerdán ünnepelte volna az 58. születésnapját.

Az 57 éves sportvezető a “violák” irányítását 2019 novemberében átvevő Rocco Commisso klubelnök jobbkezeként tevékenykedett.

“Nagyrabecsült barát volt, aki szívét-lelkét adta ezekért a színekért. Mindig erős és derűs maradt, a legnehezebb pillanatokban is. Az egész viola-világ szívből jövő részvétét fejezi ki feleségének, gyermekeinek és az egész Barone-családnak ebben a mérhetetlenül szomorú időszakban” – búcsúzott tőle a klubja.